Bij de slotopnames van Beau Séjour 2 is Gène Bervoets gewond geraakt tijdens een scène in de Lites waterstudio. Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Gène mocht diezelfde avond nog naar huis, waar hij momenteel herstelt van zijn verwondingen. Wat de precieze oorzaak is van het ongeval wordt nog onderzocht. De productie liep hierdoor […]

Bij de slotopnames van Beau Séjour 2 is Gène Bervoets gewond geraakt tijdens een scène in de Lites waterstudio. Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Gène mocht diezelfde avond nog naar huis, waar hij momenteel herstelt van zijn verwondingen. Wat de precieze oorzaak is van het ongeval wordt nog onderzocht. De productie liep hierdoor minimale vertraging op en de resterende scènes met Gène zullen vermoedelijk herpland worden in het voorjaar.

Gène Bervoets: sinds mijn ongeluk op de set van Beau Séjour 2, kreeg ik heel wat ongeruste reacties. Ik wil graag melden dat ik momenteel thuis herstel. Hopelijk begrijpen jullie dat ik nu onmogelijk op alle berichten persoonlijk kan reageren. Het komt goed. Het enige wat nu telt is rust. Bedankt om dat even te respecteren.”

Om Gène de kans te geven in alle rust te herstellen en om correct te kunnen nagaan wat er precies is gebeurd, verkiezen hijzelf, het productiehuis en VRT om momenteel geen interviews te geven.