Cath Luyten keert in tweede seizoen terug naar Nederland en gaat op bezoek bij zeven intrigerende Nederlanders.

Na een gesmaakte reünie met haar tweede vaderland en een warme ontvangst thuis bij Nederlandse sterren als Josje Huisman, René van der Gijp en Frans Bauer vorig jaar, heeft Cath Luyten de smaak van beschuit en peperkoek flink te pakken. Want vanaf maandag 6 februari keert ze terug naar Nederland in een nieuw seizoen van Buurman, wat doet u nu? 

Op een boeiende reis langs polders en wadden, gaat Cath opnieuw langs bij zeven bekende, intrigerende Nederlanders en deelt met hen twee dagen en een nacht. In de miljoenenvilla van Gordon, maar ook gewoon in de caravan naast Jan Jaap van der Wal.

Ook in deze tweede reeks Buurman, wat doet u nu? gooien zeven Nederlandse gastheren en -vrouwen met naam en faam hun deuren wagenwijd open voor bezoek uit België: showbizzprins Gordon, presentatrice Wendy van Dijk, acteur Jeroen Krabbé, mediafenomeen Patty Brard, komiek Jan Jaap van der Wal, topmodel Kim Feenstra en cabaretier Freek de Jonge.

Cath Luyten: “Nederlanders zijn van nature al iets openhartiger en directer dan de meeste Vlamingen. Als een Nederlander dan ook nog eens twee dagen zijn huis voor je open zet, weet je soms niet wat je allemaal hoort en ziet.”

Buurman, wat doet u nu?: vanaf 6 februari elke maandag om 21.25 uur op Eén.