Zijn er nog kroketten? Ja hoor, en nog beter gebakken dan vorig jaar. Ook dit jaar serveert VTM het grappigste van het voorbije jaar in een uiterst krokant jaaroverzicht.

Twee nieuwe captains

En deze keer is het programma voorzien van een nieuwe én verrassende vulling. Want twee nieuwe captains strijden voor de overwinning: een heerlijk goudgele Guga Baúl en de met voorsprong kroketste vrouw van Vlaanderen, Ruth Beeckmans. Ruth zal 2015 niet snel vergeten. Zo nam ze de eerste Safety First-film op tijdens het event van het jaar: Tomorrowland. Guga herinnert zich van 2015 dan weer vooral de geboorte van zijn zoon, en de Rode Duivels die zich kwalificeerden voor het EK. Zelf zal hij in Zijn er nog kroketten? er alles aan doen om zijn persoonlijk EK binnen te halen voor zijn team: Europaletten Kroketten!

Zeven gastpresentatoren

Een jaar lang gratis kroketten, daar draait het om. Daar zal in verschillende geestige rondes om gestreden worden, en dat onder zéér streng toezicht van maar liefst zeven verschillende gelegenheidspresentatoren: Ben Segers, Jacques Vermeire, Christoff, Niels Destadsbader, Wesley Sonck, Gert Verhulst en Marc Coucke. Zij nodigen samen met onze nieuwbakken captains telkens twee gasten uit om 2015 op gepaste wijze uit te zwaaien, of het nieuwe jaar in te zetten. 

Zijn er nog kroketten? Vanaf 8 december, elke dinsdag op VTM.