Miljonair, de legendarische quiz met de fenomenale hoofprijs is terug! Met een nieuw spelsysteem én met een nieuwe presentator: Staf Coppens!

Staf Coppens: “Ik kijk er eigenlijk ongelooflijk naar uit. De quiz der quizzen… En ik mag die presenteren? De magische woorden: ‘Is dat uw definitieve antwoord?’ uit mijn mond… Hoe cool is dat!  Ik heb de quiz nu al een paar keer gespeeld met de redactie en wat vrienden en ik moet zeggen: Het is zo spannend!!! En we speelden zelfs nog niet eens voor écht geld! 

De nieuwe versie van Miljonair is een combinatie van spanning, kennis én strategie. Iedere aflevering strijden zes kandidaten om een waanzinnige smak geld. Een zenuwslopende stoelendans zal beslissen wie er bij vraag 15 op de stoel van Staf zit. Want daar draait allemaal om: enkel wie er bij de 15de vraag op de stoel zit én een juist antwoord kan geven, gaat met het bij elkaar gespeelde bedrag naar huis.

Maar Miljonair draait natuurlijk niet alleen om de spanning en de suspense, er mag al eens gelachen worden. Met geestige filmpjes en leuke babbels. En met iedere avond zes nieuwe uiterst sympathieke kandidaten die hun zenuwen onder controle proberen te houden. 

Miljonair, vanaf maandag 7 augustus van maandag t.e.m vrijdag om 20u30, drie weken lang op vtm.