Undercover, de succesvolle Eén-reeks met Tom Waes in de hoofdrol, is sinds vandaag ook te bekijken via Netflix in België. De serie was al eerder te bewonderen op Eén, maar ook op ZDFNeo in Duitsland en in de hele wereld via Netflix. Het vervolg op het eerste seizoen zal later dit jaar te zien zijn bij ons op Eén.

Undercover

De Nederlander Ferry Bouman is één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekends en vakanties op een camping op 100 meter van zijn huis. De Belgische politie installeert twee undercoveragenten, een man en vrouw die een koppel moeten spelen, op de camping om contact te leggen en zijn netwerk te infiltreren.

Undercover wordt geproduceerd door Pieter Van Huyck, Ivy Vanhaecke en Jan Theys. Nico Moolenaar (Vermist), Bart Uytdenhouwen en Piet Matthys staan in voor het scenario, Nico is eveneens showrunner. De regie is in handen van Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée d’Amour). De cast bestaat uit Tom Waes (Nieuw Texas, Tegen de sterren op), Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter, Rundskop), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil! Familie Kruys), Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), en Kevin Janssens (De Ardennen, Vermist).

Undercover is een productie van De Mensen voor Eén, in samenwerking met Proximus, Gardner and Domm, Netflix, Source Investments/DFW, Federation Entertainment, ZDF, Good Friends en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.