Maandag 12 december ging in de Brusselse Bozar de langverwachte Eén-reeks Beau Séjour in première. Samen met de cast, de crew en investeerders keken zo’n 400 genodigden naar de eerste twee afleveringen. De verwachtingen waren hooggespannen, maar Beau Séjour heeft die meer dan ingelost. Iedereen was lovend. Of er heel stil van geworden. Beau Séjour […]

Maandag 12 december ging in de Brusselse Bozar de langverwachte Eén-reeks Beau Séjour in première. Samen met de cast, de crew en investeerders keken zo’n 400 genodigden naar de eerste twee afleveringen. De verwachtingen waren hooggespannen, maar Beau Séjour heeft die meer dan ingelost. Iedereen was lovend. Of er heel stil van geworden.

Beau Séjour is een productie van De Mensen en kwam mee tot stand dankzij de steun van Eén, het VAF en de tax shelter-investeerders van Gardner and Domm. De regie was in handen van Nathalie Basteyns en Kaat Beels. Het scenario werd geschreven door scenaristen Bert Van Dael, Sanne Nuyens en Benjamin Sprengers. De reeks wordt vanaf zondag 1 januari 2017 uitgezonden op Eén.