De Mensen heeft voor haar eerste twee fictiereeksen een wereldwijde distributiedeal gesloten met het Franse Lagardère Studios Distribution, één van de grootste distributeurs van televisieprogramma’s in Europa.

Beau Séjour wordt pas in 2017 op één verwacht, maar zal nu al voor distributie worden aangeboden op de internationale markt. In eerste instantie op het Filmfestival van Berlijn, waar de eerste aflevering zal worden vertoond tijdens de Drama Series Days (15-17 februari). Beau Séjour behoort daarmee tot een selecte club van 15 internationale dramareeksen die worden gepresenteerd in Berlijn. Ook Spitsbroers, vorig jaar te zien op VTM, staat met de deal aan de start van een internationale carrière en zal verkocht worden onder de internationale titel Brothers United.

Beau Séjour wordt op dinsdag 16 februari tijdens de Drama Series Days in Berlijn vertoond, een initiatief waarmee de European Film Market en de Berlinale Co-Production Market geselecteerde producenten van hoogstaand televisiedrama een platform bieden om hun werk aan een internationaal publiek van professionals voor te stellen.

Spitsbroers ontving vorig jaar nog een eervolle vermelding in de competitie ‘Séries du Monde’ tijdens het televisiefestival Séries Mania in Parijs en werd dit jaar genomineerd voor de Cutting Edge Awards in de categorie Beste TV-Programma Fictie Nationaal. Een tweede seizoen van de reeks is momenteel in voorbereiding.