Het is zover! De eerste Belgische vertoning van Beau Séjour zal plaatsvinden tijdens Film Fest Gent. De tiendelige dramareeks maakt er deel uit van de sectie ‘Serial Madness’.

Beau Séjour

Beau Séjour gaat een vermoord meisje, Kato, op zoek naar haar eigen moordenaar. Gaandeweg ontdekt ze dat een paar mensen haar nog kunnen zien – maar waarom? Deze rauwe, hedendaagse whodunit flirt met de grenzen van de werkelijkheid en speelt zich af in een klein dorpje waar heel wat geheimen aan de oppervlakte komen. Lynn Van Royen (Marsman, Spitsbroers) vertolkt de hoofdrol als Kato. Verder zijn er ook vertolkingen van Johan Van Assche, Kris Cuppens, Inge Paulussen, Jan Hammenecker, Joren Seldeslachts, Barbara Sarafian, Charlotte Timmers, Joke Emmers, Katrin Lohmann, Mieke De Groote, Reinhilde Decleir, Roel Vanderstukken en Maarten Nulens. ‘Beau Séjour’ is geproduceerd door De Mensen en werd bedacht door scenaristen Bert Van Dael (Clan, Rotkop) en Sanne Nuyens (De Vijfhoek, Dura Lex), en regisseurs Nathalie Basteyns (Jes, Clan) en Kaat Beels (Swooni, Clan). Ook Benjamin Sprengers (Connie & Clyde) schreef mee aan de reeks.

‘Beau Séjour’ zal bij ons begin 2017 worden uitgezonden op Eén. De reeks kon rekenen op steun van het VAF/Mediafonds van Vlaams Minister van Media Sven Gatz.